Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.11.2016 16:14 - Voir
Автор: crazymuppet Категория: Поезия   
Прочетен: 303 Коментари: 0 Гласове:
0



Оголеното отверстие на сърцето му го караше да я желае още повече. Изпитваше една странно сладка болка и беше готов на всичко за да не я изгуби. Харесваше му да знае, че не може да я има, това го превръщаше в откачен воайор, наркоман, който не можеше да се спре. Voir му прилягаше като ръкавица с три пръста, огледало на неговата същност. Изглеждаше смутен и красив като кукла, но криеше дяволът в себе си. През целия си съзнателен живот той беше мазохист за сърцето и душата си и имаше нещо много черно в порцелановата му усмивка.

Когато Muna го видя за първи път всичко и мина като на лента, виждаше се от страни как тайничко я наблюдава и плахо стъпва по подът осквернявайки собственото и тяло по този начин. Беше решена да го докара до крах, никога не беше срещала такъв човек, а и тя самата беше примерно дете от силно семейство. Това беше нейният шанс да преодолее битката вътре в себе си за добро или лошо. Muna реши да си поиграе с Voir. Знаеше, че той я наблюдава често и особено вечерно време когато обичаше да сяда сама пред камината с книга в ръка.

Една студена вечер тя бе решила да го предизвика. Всичко в ежедневието и беше предначертано и точно това опъваше възбудата на Voir към Muna. Харесваше му да има симетрия, мразеше неочакваните неща, защото не може да се контролира.

Сърцето и биеше лудо сама влизаше в леденостудената вода знаейки, че може да не излезе никога от нея. Muna облече сатенената си нощница този път не взе книгата, пусна си музика. Ритъмът ехтеше в гърдите и и слизаше бавно към петите и. Тя се заметна с халатът си и седна пред камината и очите на Voir.

Студът на вън беше замъглил стъклата на колата му и с прилежността на веща домакиня той ги търкаше като зрели ябълки на пазар. Най накрая я видя и цялото му очакване се превърна в сладката болка, която така греховно желаеше. Напрежението което изпита ескалира в изтръпналото му тялото, Voir издърпа седалката си назад и отпусна погледът си към фигурата на Muna. И до тук всичко беше както по план, но в миг на облекчение и спокойствие фигурата която седеше статично, започна да губи формата си. Muna разпалена от предвидения експеримент започна да влиза в облик. Тялото и конвулсираше на фона на пукащите дърва в камината и леката музика. Тя пулсираше по пода и предаваше своят привкус в танцът и приличащ на еротика, халата и сякаш сам се развърза и се свлече избутан от сатена.Туптящата болка на Voir секна, тялото му отхвърляше кадрите които насичаха като грешния кодек за филм. Сърцето му започна да бие лудо, кръвта му избухна като огнен вулкан обливайки всяка вена в тялото му. Знаеше и не знаеше какво да прави, беше се хванал с двете си ръце към волана на колата и стискаше до кръв. Имаше само един единствен изход, трябваше колкото се може по-скоро да завърти ключът на автомобила и да избяга, но гравитацията на Muna беше толкова силна, че не можеше да се отскубне.

Погледът на Voir бягаше от прекрасния и силует на нимфа, но не за дълго, в секунда на отчаяние той погледна към нея и очите им се пресякоха. Болката, която беше станала непоносима вместо сладка се превърна в електричество, сърцето му спираше. Облян от греховна пот Voir вдишваше последните глътки въздух пред очите на Muna. Искрици от смесени чувства прехвърчаха, тя спря да танцува и реши да стигне до край, беше убедена, че този човек трябва да бъде наказан заради душата си на грешник. Нощницата и поздрави хавлията на пода, Muna остана гола, чиста така както никой не я опетнявал и в този дълъг кадър на откровения сърцето на дяволът спря, за да забие нечие друго сърце.

     Сърцето на Muna, го бе обикнало. Всичко стана така както го беше видяла в съзнанието си. Подредеността отново пое по своят целенасочен път, Voir се оказа превзет от по- висшия дявол.

Беше се влюбил за пръв път.



Тагове:   любов,   поезия,   влюбен,   странен,   воир,


Гласувай:
0




Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: crazymuppet
Категория: Поезия
Прочетен: 4151
Постинги: 1
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031